Zomeren

0

Sneek- De zomer zet komende dagen weer een tand bij en dat werd ook wel weer eens tijd. Gisteren vielen er nog verspreid over de provincie nog enkele stevige buien met onweer De wolken zijn komende dagen uitgehuild, het blijft droog en de temperatuur gaat in de lift en komt komend weekend op een zomers niveau van 25 graden en meer te liggen.

Vandaag al een prima dag, het zonnetje is erbij, ook ontstaat er wat onschuldige stapelbewolking en bij niet al te veel wind uit het zuidwesten, zwak, af en toe matig, wordt het een 20 tot 23 graden.

Komende nacht kan er weer een mistbank voorkomen en daalt de temperatuur naar een 10 graden.

Morgen op wat sluierbewolking na zonnig. De wind zuidoost tot zuidwest, zwak, af en toe matig, temperatuur 23 graden.

Vrijdag waait de wind uit uiteenlopende richting, is niet al te sterk en wordt het een opnieuw een 23 graden. Tijdens het weekend draait de wind naar oost tot zuidoost en bij veel zonneschijn zien we de temperatuur naar een 25 tot 28 graden stijgen.

Dirk van der Meer

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend