Roofvogelshow op 20 augustus bij RCN Vakantiepark de Potten

0

Sneek/Offingawier – Na twee eerdere edities organiseert RCN Vakantiepark de Potten op dinsdag 20 augustus weer een spectaculaire roofvogelshow.

De boeboekuil zal geruisloos over je heen vliegen.  Daarnaast is de oehoe met zijn spanwijdte van 1,50 meter een indrukwekkende verschijning. De woestijnbuizerd vangt een prooi in de lucht en de kapgieren zoeken tussen het publiek naar eten. De caracara weet van elke roofvogel demonstratie wel een feestje te maken en de Amerikaanse zeearend maakt indruk met zijn spectaculaire vlucht. Verder zijn er nog diverse verrassingen. Een uitje voor jong & oud! De show is te bezoeken bij RCN Vakantiepark de Potten, Potten 2 in Offingawier (richting Starteiland) De show begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend