Hollands zomerweertje

0

Sneek- Zon, bewolking en kleine kans op een bui vanmiddag, dat is het weerbeeld wat we deze dinsdag mogen verwachten. De wind waait uit een zuidwestelijke richting en komt uit het zuidwesten, zwak tot matig. De temperatuur normaal voor de tijd van het jaar, een 21 tot 23 graden.

Komende nacht enkele opklaringen, minimumtemperatuur 16 graden.

Morgen vallen er eerst enkele buien, in de middag wordt het droger en vrij zonnig. Wind zuidwestelijke, zwak tot matig, temperatuur 21 graden op het Sneekermeer tot 23 graden in de stad.

Donderdag houden we het zo goed als droog, vrijdag verloopt met buien. Aan de temperatuur verandert niet veel en de wind meest zuidwestelijk. Zaterdag meer wind en is er de buienkans, zondag droog en vrij zonnig.

Dirk van der Meer

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend