Zon en bewolking

0

Sneek-We hebben een dag met zon en wolken. De wind waait uit het noordwesten, zwak tot matig, op het Sneekermeer af en toe vrij krachtig. De kans dat er uit de bewolking een buitje valt, is te verwaarlozen.

Komende nacht zijn er opklaringen en koelt het af naar een 9 graden.

Morgen zonnig, ook wat bewolking, het wordt een 19 tot 22 graden in de stad. Wind noordwestelijk, zwak tot matig.

Donderdag weer meer bewolking, 18 graden bij een noordwest tot westelijke wind die zwak tot matig is.

Vrijdag weinig verandering, de wind westelijk, temperatuur 19 graden. In het weekend wordt de kans op een bui groter, op zaterdag meer wind uit het noordwesten en komt de temperatuur niet veel hoger uit dan 18 graden.

Dirk van der Meer

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend