Gratis beeldhouwen met de mantelzorgpas

0

Súdwest Fryslân – Mantelzorgpas ontvangen? Vanaf heden kan deze worden gebruikt. Dankzij deze pas kunnen mantelzorgers gratis of met korting gebruik maken van een aantal diensten, hiernaast kunnen zij meedoen aan leuke activiteiten om even te ontspannen.

“Mantelzorg kan veel voldoening geven, maar kan tegelijkertijd ook zwaar zijn”, zegt Gea Wielinga, wethouder sociaal domein. “We vinden het belangrijk dat mantelzorgers zich ondersteund en gewaardeerd voelen. Daarom hebben wij deze mantelzorgpas ontwikkeld, samen met Stichting Sociaal Collectief.”

Afgelopen week kregen alle mantelzorgers van de gemeente Súdwest-Fryslân een mantelzorgpas op de deurmat, samen met een informatiegids “Oog voor de mantelzorger”. In deze informatiegids vindt je de Stipepunt adressen en de dienstverlenende organisaties,  welke belangrijk kunnen zijn voor de mantelzorger. Hiernaast zijn er ook leuke activiteiten voor de mantelzorger in opgenomen, zoals diverse uitjes, workshops en beweegprogramma’s. Mantelzorgers kunnen zelf kiezen welke dienst/activiteit ze willen volgen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend