Sint Bonifacius Kindcentrum Reahûs biedt volop ruimte

0

Roodhuis-Op woensdag 12 juni wordt Sint Bonifacius Kindcentrum Reahus officieel geopend door wethouder Mark de Man van gemeente Súdwest-Fryslân. De opening wordt gevolgd door een vliegerwedstrijd waar alle kinderen samen met hun ouders, met hun zelfgemaakte vliegers aan mee zullen doen. We nodigen u uit om hier bij aanwezig te zijn.

De opening van het nieuwe kindcentrum, waar onderwijs en opvang wordt geboden aan kinderen van 2 tot 13 jaar onderstreept de vitaliteit van de dorpen Reahûs en Tirns en de wijde omgeving. In een weids landschap wordt kinderen de ruimte geboden om met moderne onderwijsmethoden hun talenten optimaal te ontwikkelen.

Het Kindcentrum is omgeven door groen en de kinderen maken daar ook tijdens de lessen flink gebruik van. De afwisseling van binnen en buiten spelen en leren geeft kinderen energie. Inmiddels is er een ontwerp gemaakt voor de herinrichting van het schoolplein. Met dit nieuwe groene plein worden kinderen nog meer uitgedaagd om op onderzoek uit te gaan en het leven te ontdekken.

Na schooltijd wordt er buitenschoolse opvang (BSO) geboden met veel keuzevrijheid in een huiselijke sfeer. Aan het programma, dat de kinderen deels zelf bedenken, kunnen ook kinderen deelnemen die niet op de BSO zitten.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend