Sneeker Gala: Een gala-avond vol muziek en dans door mensen met én zonder beperking

0

Sneek – Op vrijdag 07 juni vanaf 20:00 uur vindt het Sneeker Gala plaats in Theater Sneek. Het Sneeker Gala, een avond vol muziek en dans uitgevoerd door mensen met en zonder een verstandelijke beperking.

Een gevarieerd programma van muziek en dans en waarbij verbinding en samen spelen centraal staat! Behalve groepen van Talant, Philadelphia, Advendo en Special Dancers treden ook solisten op. Er is ook een fantastisch begeleidingsorkest die de optredens begeleid; de semiprofessionele bigband CUE uit Sneek. De presentator van de avond is Tamara Schoppert.

Laat je onderdompelen en verrassen in de geweldige sfeer van het Sneeker Gala en maak het mee!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend