Folkkoor Rolling Home viert 25-jarig jubileum met een concert in de Walrus

0

Sneek – Folkkoor Rolling Home bestaat binnenkort 25 jaar en dat betekent een jubileum! Middels een concert op 3 mei in de Walrus willen ze dit graag vieren.

Folkkoor Rolling Home is een enthousiaste groep zangers en muzikanten met in hun midden 2 (op handen gedragen) vrouwen. Het koor zingt 3-stemmig en wordt ondersteund door gitaristen, een accordeonist, een toetsenist/accordeonist, een violist en een fluitiste. Dit alles vormt een geweldig energiek en levendig geheel waardoor het voor het publiek vrijwel onmogelijk is om stil te blijven zitten.

Vanaf 20:00 uur is iedereen van harte uitgenodigd in de Walrus om er één groot feest van te maken, de ingang van de zaal bevindt zich aan de Grote Kerkstraat. De entree bedraagt tien euro en in ruil daarvoor krijgt iedereen een gezellige, muzikale avond met uiteraard een kopje koffie of thee!

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend