Overhandiging Inspiratiemagazine Waterland van Friesland

0

Sneek –  Gisterenavond was in Lokaal 55 de halfjaarlijkse ledenavond van Waterland van Friesland. Er was een boven verwachte opkomst. Bart Hakbijl, voorzitter van de vereniging Waterland van Friesland presenteerde het bestuur en haar directeur Floriaan Zwart. Caatje Lunter wordt zonder tegenspraak aangenomen als secretaris en Saskia IJzenga als adviseur bestuur.

Floriaan neemt ons mee in de organisatorische uitdagingen en verbeteringen die ze afgelopen jaar hebben beleefd.  Van 3 organisaties naar 1 organisatie wat voor veel werk en veranderingen heeft gezorgd. De werkhouding is continu positief geweest en  gericht op de toekomstige organisatie. Hierdoor hebben zij met elkaar er voor gezorgd dat de organisatie binnen een jaar ontzettend veel hebben kunnen realiseren.

Daarnaast is er een samenwerking met het NTBC en  Merk Fryslân waardoor alle partijen veel beter op elkaar aansluiten.

Ook de huisstijl en producten van Waterland van Friesland zijn aangepast. Zo wordt het nieuwe inspiratiemagazine welke in samenwerking met Ying Media uit Sneek tot stand is gekomen met gepaste trots overhandigd aan Mark de Man, wethouder van o.a. toerisme en recreatie.

Na de pauze vertelt Grietje Hoekstra de marketing successen en plannen voor het komend jaar.
En sluit af met een gedicht over Refleksjes.

Ik laitsje nei de mar
De mar laket werom 

Ik dûnsje yn de see
De see dûnset werom

Ik knypeagje nei de fontein
De fontein knypeaget werom

Ik stem myn tonge út nei de wetterplasse
De wetterplasse hat de gek mei my

Ik boartsje mei de refleksjes fan it wetter
It wetter dat myn lân foarme hat

Lit ik mysels genôch sjen?

Bart Hakbijl bedankt namens het bestuur alle vrijwilligers.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend