Fraai lenteweer

0

Sneek- We hebben komende dagen met droog en vrij zonnig weer te doen, dit met temperaturen die richting de 20 graden gaan. De wind waait meest uit oost tot zuidoost, pas na het paasweekend wordt de kans op neerslag wat groter. Deze maand is er trouwens nog maar 2.6 mm aan regen gevallen in mijn gebied, dus wat dat betreft mag het onderhand wel eens wat neerslag komen voor de natuur.

Vandaag hebben we naast wolken ook zon, we zitten wat dat betreft aan de goede kant met het weer van Nederland. Blijft het bij ons droog, in het zuiden en midden van het land is er kans op een buitje. De wind oostelijk, zwak tot matig, temperatuur 17 graden.

Komende nacht opklaringen, temperatuur daalt naar een 8 graden.

Morgen zonnig en de temperatuur boekt winst. De temperatuur komt op een 20 graden uit, wind oost tot zuidoost.

Vrijdag, zaterdag en paasweekend zonnig, warm met een temperatuur die in de stad op een 19 tot 22 graden uitkomt.

 

Dirk van der Meer

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend