Ook vernielingen fierljep accommodatie IJlst

0

IJlst- Niet alleen in het Wilhelminapark van Sneek zijn de laatste tijd zinloze vernielingen aangericht, ook in IJlst sloegen vandalen toe, getuige het bericht op de site van de plaatselijke fierljepvereniging: “Afgelopen zaterdagavond/nacht vonden mensen het nodig om aan onze spullen te komen en het vervolgens te vernielen. De wc’s, prullenbakken, kluisjes en ons fotobord is kapot gemaakt. Wanneer je iets weet of gehoord of gezien hebt horen we het graag!! Heb je hier nu zelf iets mee te maken? Wees dan zo stoer om je even te melden. Want hier hoef je niet trots op te zijn.”

Het bestuur van de vereniging vraagt om het bericht zoveel mogelijk te delen om de daders op het spoor te komen.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend