Jan Gerbrand Krol nieuwe binnenstadmanager Sneek

0

Sneek-‘Ik heb enorm veel zin om schouder aan schouder met de ondernemers, Vereniging Ondernemend Sneek en alle andere betrokkenen de binnenstad van Sneek te promoten. Met lef en ambitie samen werken aan een sterke en krachtige binnenstad van Sneek!’

Aldus een enthousiaste Jan Gerbrand Krol, de nieuwe binnenstadmanager van de waterpoortstad. Hij heeft ervaring in een soortgelijke functie in Assen, is actief in de organisatie van evenementen, is zelf ook ondernemer, geeft trainingen over Retail 3.0, lezingen over trends en noemt zichzelf een netwerker en verbinder. Een veelzijdig persoon voor een uitdagende functie.

‘We hebben een schaap met vijf poten nodig’, volgens Bas Hollenberg van Vereniging Ondernemend Sneek. ‘We moeten, vanwege alle (digitale) ontwikkelingen reageren, anticiperen én de binnenstad aantrekkelijk maken en houden. Hiervoor hebben we een betrokken binnenstadmanager nodig. Een echte aanjager die enthousiasmeert, kansen ziet, verbindt, organiseert, creativiteit meebrengt en de binnenstad laat bruisen en bloeien. Met Jan Gerbrand Krol denken we de ideale binnenstadmanager te hebben gevonden’. Jan Gerbrand Krol begint op 16 april.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend