Warmer

0

Sneek- Het koude weer laten we achter ons, het wordt komende dagen alleen maar warmer en warmer. Oorzaak is de bovenlucht die een stuk warmer wordt en dat merken we ook aan de grond. De luchtdruk blijft hoog met de kern nabij Scandinavië en met een oost tot zuidoostelijke wind zien we komende dagen de temperatuur langzaam maar zeker richting de 20 graden stijgen. De neerslagkans is voorlopig erg klein, alleen op woensdag zou er een buitje kunnen vallen.

Vandaag is het zonnetje er al flink bij en de temperatuur stijgt naar een 14 graden. De wind is oostelijk, zwak tot matig.

Komende nacht vrij helder, temperatuur daalt naar een 4 graden.

Morgen een zonnige dag met een temperatuur die naar de 15 graden stijgt.

Woensdag meer bewolking, kleine kans op een bui en 17 graden, donderdag zonnig en komt daar een graadje of twee bij wat de temperatuur betreft. De dagen die volgen, denk aan het Paasweekend, blijven warm en vrij zonnig.

Dirk van der Meer

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend