Sjoerd en Wiesje de Jong sinds begin april aan het roer bij Jonas in den Walvis Heeg

0

Heeg –  Sjoerd en Wiesje de Jong hebben per 1 april 2019 het roer overgenomen van restaurant Jonas in den Walvis te Heeg.

Na ruim 24 jaar hebben Cees en Nel van der Pol besloten om het wat rustiger aan te gaan doen en hebben wij dit prachtige bedrijf per 1 april kunnen overnemen. Restaurant Jonas heeft in de afgelopen jaren onder Cees en Nel een goede naam opgebouwd in zowel Heeg als omstreken.

“Gaarne willen wij dit op dezelfde wijze voort zetten. Blij zijn wij dat ons keukenbrigade zal worden geleid door chefkok Beene de Leeuw welke zijn sporen op culinair gebied in de afgelopen jaren meer als verdiend heeft.”

Jonas in den walvis zal hierin ook verder gaan en zal naast de a la carte gerechten een wekelijks drie gangen krijtbord menu serveren en een vier, vijf en een 6 gangen verrassingsmenu uiteraard met bijpassende wijnen.

De informele sfeer waar het restaurant om bekend staat, blijft op dezelfde wijze doorgaan zodat alle gasten zich thuis kunnen voelen in het restaurant.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend