Geen Garden of Dance op Veemarktterrein tijdens Sneekweek 2019

0

Sneek- Omwonenden van het Veemarktterrein hebben een brief van Burgemeester Jannewietske de Vries ontvangen waarin zij meedeelt dat er dit jaar tijdens de Sneekweek geen Garden of Dance op het voormalige veemarktterrein wordt georganiseerd:

“Op 3 januari 2019 heb ik u per brief geïnformeerd over mijn voornemen om voor de komende Sneekweek een deel van het Veemarktterrein beschikbaar te stellen voor ‘De Garden of Dance’.

Dit voornemen heeft geleid tot diverse reacties. Niet alleen van u als omwonenden, ook van de Sneker horeca, de Sneker middenstand en Sneek Promotion ( vertegenwoordigd door haar werkgroep Sneekweek 2.0)

De reacties hebben geleid tot goed overleg met de organisatie van ‘de Garden of Dance’, de genoemde werkgroep en ander betrokken partijen, zoals politie en andere hulpdiensten. Het gevolg van een en ander is dat het plan voor de ‘Garden’ op een deel van het Veemarktterrein niet verder wordt uitgewerkt voor de Sneekweek 2019.

Met de werkgroep Sneekweek 2.0 kijken we echter verder dan dit jaar. Het streven is een zodanige programmering (zowel overdag als ’s avonds) te realiseren dat alle geledingen en doelgroepen aan hun trekken kunnen komen, zowel in als buiten de stad.

Daarbij wil ik niet uitsluiten dat het Veemarktterrein in de toekomst opnieuw in beeld zal komen als evenement locatie tijdens de Sneekweek.”

Later meer

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend