Prachtig onderwijsproject Thomas van Aquinoschool en Stichting ’t Waterpoartsje

0

Sneek- De Thomas van Aquinoschool en stichting ’t Waterpoartsje gaan samen voor een prachtig onderwijsproject. Samen geven ze de groep 8 leerlingen de unieke kans hun eindmusical op te voeren op de planken van theater Sneek.

Stichting ’t Waterpoartsje – bekend van hét Sneker biertje ’t Waterpoartsje – heeft als missie het ondersteunen van plezier en gemeenschap in Sneek. De Thomas van Aquinoschool kent, met meer dan 20 nationaliteiten, een rijke schoolcultuur. Haar missie is leerlingen het vertrouwen en de vaardigheid te geven om steeds opnieuw te leren, leerlingen verschillende talenten te laten ontdekken en hen te stimuleren dromen waar te maken. Dit doet de school nu met dit project!

Op dinsdag 2 juli zal de rode loper van Theater Sneek speciaal uitgerold worden voor de groepen 8. Ze zullen zich die dag als sterren voelen. En natuurlijk is de rode loper er ook voor hun ouders, familie, medeleerlingen en al hun meesters en juffen.

Onderwijs verdient het om in het zonnetje gezet te worden, de Thomas van Aquinoschool verdient het en deze leerlingen verdienen het zeker om de magie van het theater te ervaren. Stichting ’t Waterpoartsje is blij dat ze dit mogen doen. Deze eindmusical met deze doelgroep is een ultiem voorbeeld van wat de stichting voor Sneek beoogt: plezier en gemeenschap.

Het is prachtig om te beseffen dat deze groep achters van de Thomas van Aquinoschool hun eindmusical nooit zullen vergeten.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend