Benefietconcert levert 2491 euro op voor Stichting Leergeld en Jarige Job

0

Sneek-Gisteravond vond er in het theater Sneek een Benefietconcert plaats voor Stichting Leergeld, deze Stichting zorgt ervoor dat kinderen uit gezinnen die het niet zo breed hebben toch deel kunnen nemen aan bv sportclubs, bibliotheek lid worden enz en Jarige Job, een Stichting die ervoor zorgt dat kinderen die door omstandigheden geen mooie verjaardag kunnen vieren en daarvoor door deze Stichting cadeaus en traktaties krijgen.

Het concert werd georganiseerd door het Modelspoormuseum in Sneek en aan het concert werkten mee: het Stedelijk Harmonieorkest onder leiding van Tjeerd Verbeek uit Sneek, Rolling Home uit Sneek, Jannie Brandsma , “André Hazes ” en Bob Bullee, imitator van Frank Sinatra.

Er is voor beide stichtingen 2491 euro gedoneerd, waar de vertegenwoordigers van deze Stichtingen erg blij mee waren. De Benefiet-avond was een groot succes, vooral bij het optreden van “André Hazes ” werd er door de zaal enthousiast meegezongen.

Tekst Yvonne Dijkstra

Op de foto van Kees Poiesz: links Minze Havinga van Leergeld en rechts Jacqueline Dahle van Jarige Job

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend