Gerlof van der Werf erelid KWS

0

Sneek- Tijdens de Algemene Ledenvergadering is gisteravond clubicoon Gerlof van der Werf benoemd tot erelid van de Koninklijke Watersportvereniging Sneek. Bijna 30 jaar lang heeft hij zich met hart en ziel voor de vereniging ingezet.

Vanaf 1990 was hij voorzitter van de sectie Toervaren, 17 jaar voorzitter van de sectie Wedstrijdzeilen en bijna tien voorzitter van de sectie Sponsoring en PR.

Zichtbaar ontroerd nam hij de bijbehorende oorkonde, wandbord en bloemen in ontvangst.

Afke de Goede, die ook afscheid nam van het bestuur, werd benoemd tot Lid van Verdienste. Zij diende de KWS 16 jaar als vrijwilliger, waarvan vier jaar voorzitter van de sectie Wedstrijdzeilen. Zij blijft actief als wedstrijdcomitélid.

Tekst bij de foto: Lid van Verdienste Afke de Goede en rechts erelid Gerlof van der Werf

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend