SWZ Boso Sneek en Kinderwoud BSO Duinterpen organiseren sportdag

0

Sneek- Op vrijdag 15 maart 2019 organiseren VV SWZ Boso Sneek en Kinderwoud Kinderopvang gezamenlijk een sportdag voor basisschoolleerlingen in Sneek. Op deze dag zijn veel kinderen vrij van school in verband met de landelijke staking van basisschoolleerkrachten. De sportdag vindt van 9.00 tot 14.00 uur plaats op het terrein van SWZ Boso Sneek en alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom! Met leuke en uitdagende sport- en spelactiviteiten, onder leiding van de professionele trainers van de SWZ en de Pedagogisch Medewerkers van Kinderwoud, belooft het een mooie dag te worden.

Sportdag

Datum: vrijdag 15 maart 2019

Tijd: 9.00 – 14.00 uur (inloop vanaf 8.00 uur mogelijk)

Lunch: wordt aangeboden door; Poiesz Duinterpen, Bakkerij Piet Haaksma Sneek.

Meenemen: sportkleding

Locatie: SWZ Boso Sneek

Aanmelden

Kinderen die op vrijdag 15 maart BSO Duinterpen bezoeken kunnen kosteloos meedoen aan de sportdag. Kinderen uit de buurt die de BSO niet bezoeken kunnen tegen een kleine vergoeding van € 5,- per kind ook meedoen. Omdat er plek is plek voor maximaal 100 kinderen, is aanmelden noodzakelijk.

Aanmelden kan tot woensdag 13 maart a.s. via roshaniannema@kinderwoud.nl

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend