Traditionele Aubade trekt weer veel volk naar de Marktstraat

0

Sneek- Waarnemend burgemeester Magda Berndsen ( en niet zoals in het overigens netjes verzorgde programmaboekje staat ‘Bernsen’ !) heeft vanmorgen vanaf het bordes van het stadhuis aan de Marktstraat de traditionele aubade afgenomen. Een paar honderd belangstellenden, waaronder ook veel jeugd zongen uit volle borst onder begeleiding van de Putkapel de bekende meezingers als de Zilvervloot, West-Zuidwest van Ameland en uiteraard It Frysk Folksliet en het Wilhelmus. De Putkapel viert dit jaar haar zilveren jubileumfeest.

Het was dit jaar allemaal wat ingetogener als we de laatste jaren gewend waren. Geen burgemeester die bijvoorbeeld uitbundig ‘Lief klein konijntje’ met de bij behorende bewegingen meezong. Wel weer een immer enthousiaste presentator Sander. Hij kreeg de kinderen wel degelijk aan het dansen en zingen.

Fotobijschrift: Waarnemend burgemeester Magda Berndsen en Dick Overeem, voorzitter Ver. Oranje Sneek

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend