Gezellige drukte bij ‘Kom Nei Wommels’

0

Wommels – Wandelweer om te zoenen afgelopen zondag bij de Kuiertocht rond Wommels. Ongeveer 300 wandelaars gingen bij de drie afstanden van start. De routes voerden door natuurgebied It Skrok en via diverse binnenpaden rond Easterein kwamen de wandelaars weer terug op de terp in Wommels. Daar werden zij door shantykoor ‘Top en Twel’ muzikaal onthaald.

Inmiddels was de jaarmarkt ook begonnen. Het publiek kon bij de diverse kramen langs , genieten van de vele hapjes en drankjes. De demonstraties van de brandweer trok veel bekijks, ook bij het optreden van het shantykoor gingen de bezoekers en wandelaars uitgebreid zitten luisteren. De jeugd vermaakte zich uitstekend in de verschillende attracties en bij de kraam van het beeldhouwatelier.

Het mooie weer, de diverse optredens en demonstraties, de kramen met vaak verrassend bijzondere producten, de gemoedelijke sfeer, de wandelaars die geleidelijk binnendruppelden na een prachtige wandeltocht en zich neervlijden in het gras of op de banken voor het podium van Stichting Terplûden, dit alles droeg bij tot een geslaagde jaarmarkt en kuiertocht.

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend