Witmarsum maakt protestlied over Hayo uit Terzool

0

Witmarsum – De inwoners van Witmarsum voelen zich geschoffeerd, genegeerd en totaal geminacht door de handelswijze van Apotheker c.s. inzake de communicatie en de besuitvorming rond een asielzoekerscentrum in hun dorp. De burgemeester laat zijn oren hangen naar de asiel lobby en naar de uitbater van het klooster de heer Tom Genee. Hij gaat volledig voorbij aan de (zeer redelijke) wensen van de inwoners van het dorp.

Het lijkt alsof Apotheker alvast bezig is om een wit voetje in Den Haag te halen zodat er wellicht na de volgende kabinetsformatie een leuk baantje voor hem in zit. Hij komt in ieder geval niet op voor de belangen van de inwoners van zijn gemeente, aldus de bewoners van Witmarsum.

Een aantal boze inwoners heeft bijgaand protestlied gemaakt: “Hayo uit Terzool”. Noot: Terzool is de woonplaats van Hayo”

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend