Ying gaat er voor – 6 kilo in 6 weken

0

yingSneek – Ying Mellema, mede-eigenaar van GrootSneek, gaat er in de komende 6 weken voor. Met de uitdaging van de Weissensee in zijn achterhoofd, en uiteraard zijn algehele lichamelijke conditie, gaat hij in samenwerking met Reseth en OpitSport werken aan zijn ‘lovehandles’. In concreto: 6 kilogram afvallen in 6 weken op een verantwoorde manier. Dus aangepaste voeding, een paar maal per week trainen. Best wel heftig. Via een blog houdt hij ons wekelijks op de hoogte.

“Eigenlijk twijfelde ik geen moment en stelde ik me graag als vrijwillig voor dit traject beschikbaar” aldus de Sneker uitgever. “Reseth geeft persoonlijk trainings- en voedingsadvies, met als doel een optimaal gezond functionerend lichaam. Daarnaast krijg je af en toe een ‘pep-talk’ en adviezen wat te doen in moeilijke momenten. Want ik heb wel begrepen dat ik een heleboel lekkere dingen de komende anderhalve maand niet meer mag hebben. Maar ja, ik besef ook dat elk pondje door het mondje gaat en wanneer je dan door de hectiek van deadlines van de verschillende uitgaven snel even een snack ‘naar binnen slaat’ en niet aan je normale sportactiviteiten toekomt, moet je wat rigoureuzer te werk gaan”.

Intake heftig

Begin deze week was het zover. Intakegesprek gehad met Seth over het traject dat ik ga volgen. De eerste schok kwam al op het ‘weegschaal moment’. Je denkt dat je nog steeds netjes rond de 85 kilo weegt… ‘Forget it’ . Op dat moment was ik wel gemotiveerd om aan dit traject te beginnen.

Maar die verdween weer als sneeuw voor de zon toen ik te horen kreeg, wat ik vooral allemaal niet mocht eten. Geen gluten, suiker en zuivel. Daarbij ga ik 4 keer in de week trainen, maar gelukkig zit daar het probleem niet. Twee keer in de week train ik onder begeleiding van Optisport en Reseth en twee keer in de week train ik zelf, schaatsen of fietsen. Mijn doel is om 10 kilo af te vallen voor ik de Weissensee ga schaatsen, waarbij dit project 6 kilo in 6 weken een mooie start is. Meteen het dieet van de eerste week binnengekregen en ik denk dat ik binnenkort op een konijn ga lijken. Bijgaand de foto, zo zie ik er nu uit maar over 6 weken herkent u mij (hopelijk!) niet meer.

Wordt vervolgd…..

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend