Lemmerweg Sneek vanaf 11 februari afgesloten

0

Sneek,-Lemmerweg-2013Sneek – In verband met rioleringswerkzaamheden en de herinrichting is de Lemmerweg tussen de Balthuskade en de Louw Doniastraatvoor alle verkeer, uitgezonderd fietsers en voetgangers van maandag 11 februari tot en met vrijdag 31 mei 2013 afgesloten.  

De direct aanwonenden worden door de aannemer op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. De werkzaamheden zijn weersgevoelig, daarom kan het werk eerder dan wel later gereed zijn. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt. Er worden vooraankondigingsborden geplaatst en de omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

lemmerweg vanaf waterpoort

De werkzaamheden worden in opdracht van de gemeente Súdwest-Fryslân uitgevoerd door BAM wegen Noord. Voor de dagelijkse gang van zaken kunt u contact opnemen met de uitvoerder van het werk dhr. J. Visser tel.nr. 06-51426294. Voor meer informatie kunt u bellen met Richard Halbesma of Erwin van der Meer via het gemeenteloket 0515-489000.

lemmerweg richting waterpoort

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend