Cursus Stoppen met roken ‘Pakje Kans’

0

ofk-klripijproken20120226175Sneek – Op donderdagavond 19 februari a.s. om 19.30 uur start Thuishotel met de cursus Stoppen met roken ‘Pakje kans’ in Sneek. De cursus is bedoeld voor mensen die gemotiveerd zijn om te willen stoppen met roken. Als u graag wilt stoppen met roken en het lijkt u prettig om dit in een groep te doen, is deze cursus een aanrader.

Het werken in een groep mensen die hetzelfde doel hebben levert veel voordelen op: Je leert van elkaar, en steunt elkaar in het bereiken van het gestelde doel: positief denken, leren omgaan met de rookbehoefte, vergroten van de zelfcontrole  adviezen voor het behouden van een goed gewicht, zelfbeloning. De cursus bestaat uit een weldoordacht stappenplan en is gebaseerd op het principe: ineens stoppen. Dit gebeurt overigens pas na twee bijeenkomsten zodat u goed voorbereid dit belangrijke moment in stapt.

De cursus bestaat uit 9 bijeenkomsten; twee daarvan zijn ter voorbereiding op het stopmoment en in de stopweek zelf zijn er twee bijeenkomsten. Daarna volgt nog een aantal bijeenkomsten voor begeleiding na het stoppen.

 

 

 

De cursus wordt in 2013 volledig vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend