Busstation Sneek in handen van provincie Fryslân

1

Sneek 4 februari 2012 – De busstations van Heerenveen, Leeuwarden, Sneek, Dokkum en Oosterwolde zijn sinds februari in handen van provincie Fryslân. En de eerste actie was het opstarten van een grote schoonmaak. De provincie wil met de opknapbeurt de kwaliteit van het openbaar vervoer verbeteren, zodat reizigers zich prettiger en veiliger voelen op de busstations.

Ook is de aankoop een investering in het openbaar vervoer in de provincie. Busstations in overheidshanden geeft voor lange tijd zekerheid over het gebruik en de kwaliteit. De provincie heeft de busstations gekocht van Arriva. De busstations in Heerenveen, Leeuwarden, Sneek, Dokkum en Oosterwolde voldoen niet meer aan de huidige eisen.

Voor de zomervakantie worden de vijf busstations schoon gemaakt en kapotte zaken, zoals verlichting, abri’s en glazen puien, gerepareerd. Daarna bekijkt de provincie hoe zij de busstations verder kan verbeteren.

 

1 reactie

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend