Kapsalon Bouclé 25 jaar jong

0

SNEEK – Kapsalon Bouclé, gevestigd op het Kleinzand 30 in Sneek, viert vandaag op de kop af haar 25-jarig bestaan. En doet dat uiteraard samen met de klanten. Deze week en nog een paar weken daarna (“Als je trakteert moet je het goed doen”, vindt eigenaar Harm Boersma)  zijn er voor de klanten acties met kadootjes en een verrassingsloterij en bovendien krijgt iedere klant tot en met volgende week donderdag een heerlijk gebakje bij de koffie (of thee) geserveerd.

Harm leerde het klappen van de zweep bij de toenmalige ‘Kapsalon Femmie’ op de Suupmarkt en zit inmiddels ruim dertig jaar in het vak. Naast Harm werken er bij Bouclé vier kapsters, stuk voor stuk vakvrouwen, Margriet, Astrid, Suzanne en Yvonne.

Salon Bouclé fungeert voor een select aantal opleidingen als leerbedrijf, waarvoor zowel de eigenaar als ook zijn kapsters jaarlijks een bijscholingscursus volgen. “Het kost vreselijk veel tijd”, aldus Harm Boersma, “maar aan de andere kant is het zo leuk om iemand te zien groeien, meer zelfvertrouwen krijgen”. Specialiteit van Bouclé zijn de bruidskapsels waarvoor desgewenst een aparte afspraak kan worden gemaakt.

Harm over zijn bedrijf: “ Natuurlijk moet je kwaliteit leveren, dat is een eerste vereiste en niet meer dan normaal. Maar bovenal moet het gezellig zijn; de mensen moeten zich er thuis voelen”. En dat dat het geval is blijkt wel uit het feit dat het vandaag 25 jaar geleden is dat Harm zijn kapsalon begon en nog steeds voor een deel klanten heeft die hem al 25 jaar trouw zijn.

 

 

Reageren

Deel dit met een vriend