Juwelier Dijkstra Bolsward overvallen

1

BOLSWARD – Juwelier Dijkstra in de Jongemastraat in Bolsward is zaterdagmiddag  overvallen door meerdere mannen. Toen de juwelier tegen het middaguur vier klanten stond te helpen werd hij overvallen.

Naar schatting werd er voor 20.000 euro aan sieraden meegenomen. Terwijl de juwelier de klanten hielp, werd hij ruw aan de kant geduwd en deden de mannen een forse greep in  de sieraden. Volgens bronnen was dit de derde maal dat de juwelier is overvallen, waar hij overigens niet voor is verzekerd. Dijkstra heeft te kennen gegeven dat hij het voor gezien houdt. Drie maal is scheepsrecht.  (foto: Rudy Bouma www.112swf.nl )

1 reactie

  1. Dijkstra is een hoogbejaarde man de echte bijna eerste ondernemer horloge maker van Bolsward die voor iedereen klaar staat en alles over heeft veel jongeren hielp en een luisterend oor was voor kinderen uit het wees huis
    Ik ken Dijkstra ook al vanaf mijn 12 de jaar toen ik in het weeshuis zat in Bolsward Dijkstra was altijd goed voor iedereen en voor kinderen die geen thuis hadden stond zijn deur altijd open , vaak werd er een vies gemeen oordeel daarover gegeven door de mensen omdat hij oor was voor kinderen kreeg hij snel de bijnaam van kinderen te houden . Dit klopt . Maar als kind kwam ook ik bij hem in huis en hij heeft nooit 1 vinger naar mij uit gestoken dan had ik het moeten weten , Nee Dijkstra is een vent waar Bolsward trots op moet zijn ik hoop dat ze deze overvallers pakken schoften zijn het laf en kerels zonder ballen om een bejaarde te overvallen die alles bij elkaar moet houden om zijn winkeltje omhoog te houden heb echt met deze man te doen , peter veen

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend