Filmhuis Sneek: Io sono L’Amore

0

SNEEK – In het Filmhuis Sneek dinsdag om 20:00 uur een aangrijpend liefdesdrama. De Italiaan Luca Guadagnino weet hoe hij een film stijlvol moet vormgeven. Alles klopt in deze tragische, maar indrukwekkende liefdesgeschiedenis. Het verhaal beschrijft de onvermijdelijke ondergang van een aristocratische Italiaanse familie.

De Russische immigrante Emma Recchi, een fantastische rol van de Britse Tilda Swinton, is de echtgenote van de vermogende zakenman Tancredi Recchi die het imperium van zijn nog levende maar stokoude vader heeft geërfd. Emma is ongelukkig met Tancredi, zeker nu ze haar kinderen niet meer om zich heen heeft. Bij de kok Antonio, een vriend van haar zoon, voelt ze eindelijk het bloed weer door haar aderen stromen.


Regie: Luca Guadagnino
Acteur(s):Tilda Swinton, Flavio Parenti, Edoardo Gabbriellini en Pippo Delbono
Taal: Italiaans, Russisch, Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 120 minuten
Italië, 2009

Lees meer op: http://www.advitamdistribution.com/spip.php?article68

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend