Corona’s spelen dak van Theater Sneek

0

SNEEK – Wat theaterdirecteur Ben van der Knaap in het Culturele Magazine C4 reeds had voorspeld met de Corona`s ging gisteravond in Theater Sneek ook daadwerkelijk in vervulling. Het dak van de Noorderkerk ging er af. Een zestal virtuoze muzikale feestbeesten- geheten de Corona`s- op het podium was daar de oorzaak van.

Muzikanten die met hun stand-up pop programma nog het best als een hele vitale en levende juke- box kunnen worden omschreven namen het publiek niets ontziend op sleeptouw. Een schat aan nummers van elk genre kunnen per telefoon op de avond van het optreden worden aangevraagd en de bezoekers maakten daar gretig gebruik van.

Alle muzikale hoogstandjes kwamen voorbij: van Queen, Earth Wind and Fire, Robby Williams, de Stones, Tina Turner tot Andre Hazes en nog ontzettend veel meer artiesten. Echt te veel om op te noemen. Goed gezongen, heel professioneel en soms griezelig echt lijkend op het origineel werden de nummers uitgevoerd. Grappige theatrale intermezzo`s in de zaal en met Peter R de Vries en Johan Cruyff aangevuld met animaties op de achtergrond vulden het optreden voortreffelijk aan.

Het resultaat was een groot swing- en meezing inferno met dansende, klappende, joelende en een feestende meute toeschouwers ,in de gang paden op de stoelen zelfs op de leuningen werd geswingd ,gestampt, gewiebeld en meegezongen het kon niet op. Het was eigenlijk meer dan een normaal mens op een avond hebben kan, maar wel ontzettend leuk, buiten adem maar zeer voldaan gingen de meesten naar huis, een hele bijzondere theater ervaring rijker.
 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend