WNF Challenge start op 12 mei in Heeg

0

HEEG – De WNF Challenge is een uitdagende en spectaculaire driedaagse adventure race van 12 tot en met 14 mei 2011 in het Friese meren- en Waddengebied. Het worden drie spectaculaire dagen met als start een zeildag vanuit Heeg.

In de daaropvolgende dagen staan wadlopen, mountainbiken, kanoën en crossloop door ruig natuurgebied op het programma waarna de Challenge aan het eind van de derde dag op Ameland wordt afgesloten.

Uiteraard moet je als team al deze onderdelen beheersen. Maar daarnaast spelen teamspirit, navigatie en improviseren een belangrijke rol. Het bijzondere van de WNF Challenge is dat klassieke adventure race-onderdelen worden gecombineerd met de extra uitdagingen zeilen en wadlopen.

De WNF Challenge is geen non-stop adventure race, ’s nachts slaap je op verschillende locaties. Elk team werft €8.000 aan sponsorgeld. Kom ook in actie voor de tijger, zeeën, oceanen, vissen en bossen. Kijk op www.wnfchallenge.nl voor meer informatie, inschrijvingen en teamsponsoring.
 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend