Lidl Sneek bijna klaar voor verhuizing

0

SNEEK – De oplevering van de nieuwbouw van de Duitse grootgrutter Lidl aan de Oude Oppenhuizerweg in  Sneek heeft afgelopen week plaatsgevonden. Dat betekent dat binnenkort de vestiging op het Sint Antoniusplein wordt gesloten. De winkelketen gaat na de oplevering zelf voor de afbouw en inrichting zorgen. De nieuwe winkel van Lidl heeft een oppervlakte van twaalfhonderd vierkante meter.

De winkelketen is eigenlijk door de klagende buren die last hadden van lossende en ladende vrachtauto's weggeprotesteerd. Tot twee keer toe wonnen de omwonenden processen tegen de Gemeente Sneek die uiteindelijk door een uitspraak van de Raad van State werd gedwongen om te handhaven. Er is tevens besloten dat er op de plaats van het voormalige Lidl pand niet weer een supermarkt mag komen.

Dit om te voorkomen dat het hele verhaal van voren af aan opnieuw begint.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend