VC Sneek dames gaan moeilijke uitwedstrijd tegemoet

0

SNEEK – Zaterdag om 18:30 uur treedt het eerste damesteam van VC Sneek in de Vondersweyde hal in Oldenzaal in het perk tegen Heutink Pollux, een wedstrijd die statistisch gesproken zou moeten eindigen in een straight 3-0 overwinning voor de thuisclub.

Pollux staat met 7 gewonnen en 3 verloren wedstrijden op een derde plaats in de ranglijst, terwijl Sneek er van de 11 gespeelde wedstrijden tot nu toe slechts 2 won en 9 verloor. Wel bleken de Sneker dames uit juist tegen de sterkere ploegen in hun element en hebben ze twee keer een punt gekaapt.

We gaan er dus maar van uit dat de dames van trainster Petra Groenland tot in de toppen van hun tenen gemotiveerd zijn om de opgaande lijn van de laatste maand, even onderbroken door het verlies van vorige week, weer op te pakken.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend