Reggaetoppers UB40 in WTC Leeuwarden

0

LEEUWARDEN – De wereldberoemde Engelse reggaeformatie UB40 zal op donderdag 25 augustus een optreden verzorgen in Leeuwarden. De plek voor deze summer-reggaespecial is het WTC waar de zaal op een sfeervolle wijze aangepast zal worden.

UB40 is een reggae- en popgroep uit Birmingham, Groot-Brittannië en is opgericht in 1978. In de 32 jaar van haar bestaan heeft de band verschillende grote wereldhits gehad, waaronder meerdere nummer 1-noteringen. Was aanvankelijk de maatschappijkritiek de leidraad in de muziek gaandeweg werd een meer commerciëler pad ingeslagen. De mannen van UB40 zijn nog steeds graag geziene gasten op vele festivals maar het is de eerste keer dat zij in Leeuwarden zullen staan.

De organisatie is in handen van CiF(Concerten in Friesland) een samenwerkingsverband van MBN producties, BV Scorpio en Stichting Het Podium. De kaartverkoop verloopt via Ticketservice.nl en start op zaterdag 22 januari. De entreeprijs bedraagt € 46,- in de voorverkoop en € 50,- aan de zaal (excl. Servicekosten)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend