Kennismaken met meditatie bij F en F Sneek

0

SNEEK – Iedereen die wil leren mediteren is op dinsdagavond 15 februari a.s. van 20.30-21.30 uur van harte welkom aan de Lange Veemarktstraat 3 in Sneek. Dan start een reeks van vijf kennismakingslessen meditatie bij Sportclub F en F The Inner Way.

Tijdens de kennismakingslessen leert u de basisprincipes van zittende meditatie op een down-to-earth manier. Met of zonder ervaring, u bent van harte welkom mee te doen aan deze rustgevende kennismakingslessen meditatie. Het zijn er vijf in totaal en vinden plaats op 15, 22 februari, 1, 8 en 15 maart.

Het programma bestaat uit verschillende zitmeditaties, waarbij u o.a. aanwijzingen en enkele theoretische basisprincipes aangereikt krijgt ten aanzien het aanleren van een juiste zithouding voor het mediteren. De kennismakingslessen beslaan een ontspannen en gevarieerd programma, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het geleerde kunt thuis zelf verder beoefenen en tot inspirerend onderdeel van uw leven maken.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 11 februari a.s. Meer informatie en aanmeldingsformulieren zijn verkrijgbaar via tel. 0515-432030 of via www.sportclubfenf.nl.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend