Bolswarder Vincent Visser naar NK Zwemmen

0

BOLSWARD – De dertien jarige Bolswarder Vincent Visser zal eind deze maand uitkomen op het NK zwemmen voor junioren. Hij zal dan de 100 en 200 meter schoolslag zwemmen.

Vincent had in 2010 de limiet al gehaald voor het NJK op zijn favoriete afstand de 100 meter schoolslag. Op 9 januari, bij de Friese winterkampioenschappen, kwam daar nog eens de limiet voor de 200 meter schoolslag bij.

De junior sportman is nuchter als het op een medaillekans aankomt. : "Ik hoop er een goede wedstrijd te gaan zwemmen en dat ik mijn persoonlijke records weer kan verbeteren". Vincent zwemt nu zo'n 5 jaar wedstrijden en traint bij SG Bolsward Workum. Hij is overigens ook al verzekerd van deelname aan het NJK in de zomer. Dan zal hij naast de 100 en 200 meter schoolslag ook nog uitkomenop de 50 borstcrawl. (foto:Leonie Visser  met dank aan Ton Visser TVBolsward))
 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend