WIJCulinair op Grootzand Sneek een warme deken

0

SNEEK – Als je bij WIJCulinair op het Grootzand 48 in Sneek naar binnen stapt, vraag je je onmiddellijk af: waar ben ik nu in beland? Een tearoom, een giftshop, een delicatessenwinkeltje ? Ja en neen, Geertje Steunebrink en Gaby Teunissen hebben er eigenlijk een hekel aan als je een etiketje op hun 'toko'plakt, maar culinaire lifestylewinkel is waarschijnlijk de vlag die de lading nog het beste dekt.

Eigenlijk komt het er op neer dat niets onmogelijk is; high tea, zakelijke lunch, bakje doen met vriend of vriendin? Kan. Als er maar in de verte een raakvlak is met Culinair. Voor ingewijden is Gaby Teunissen geen vreemde in de Sneker horeca. Die zullen haar ongetwijfeld bij het Paviljoen Sneekermeer al eens tegengekomen zijn en haar herkennen aan haar Brabantse tongval en dat blijft ook zo.

Gaby en Geertje hebben elkaar in Sneek ontmoet en tijdens een gezamenlijke rondreis door China is een hechte vriendschap ontstaan. Geertje en haar man Ron liepen al een tijdje rond met het idee om in Sneek iets in de horeca te gaan doen en dat heeft uiteindelijk na vele avonden 'beren' en brainstormen geresulteerd in WIJCulinair een onalledaags concept, waar creativiteit en de goede dingen van het leven worden samengevoegd.


  • WIJCulinair – Geertje Steunebrink en Gaby Teunissen.- info@wijculinair.nl – www.wijculinair.nl06-33778635 – Grootzand 48, 8601 AX Sneek

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend