Parkflat Sneek verdient keurmerk veiligvoedsel.nl

0

SNEEK – Vorige week heeft Parkflat Stadsfenne te Sneek het Keurmerk Veiligvoedsel.nl ontvangen. Uit handen van de heer G.J. Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl kreeg de heer T. de Jong, Hoofd Voeding, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl uitgereikt.

De uitreiking van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl aan Parkflat Stadsfenne te Sneek is een bijzondere gebeurtenis. Parkflat Stadsfenne is namelijk de eerste Serviceflat in Friesland die het Keurmerk behaald. Daarnaast is de Parkflat de hoogst scorende serviceflat van Nederland. Dit is een prestatie welke enkel en alleen door enthousiaste en gemotiveerde medewerkers gehaald kan worden! De medewerkers van Parkflat Stadsfenne verdienen zeker een compliment voor het behalen van het Keurmerk Veiligvoedsel.

Met het Keurmerk Veiligvoedsel toont Parkflat Stadsfenne in Sneek aan dat zij voldoen aan de warenwettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Voor haar cliënten is dit het teken dat Parkflat Stadsfenne ook op het gebied van de voedselverstrekking, gecontroleerd goede zorg biedt en daarnaast de kwaliteit van de voeding hoog in het vaandel heeft staan.

Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een instelling een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring. Tijdens deze keuring wordt er op ruim 355 punten getoetst. Parkflat Stadsfenne behaalde tijdens de keuring maar liefst een 8,9. Daarmee hebben ze het Keurmerk Veiligvoedsel.nl ruimschoots behaald en zijn daarmee de beste serviceflat in Nederland! Een groter compliment kun je als Parkflat Stadsfenne niet krijgen!!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend