Janneke Schaaf eerste vrouwelijke beveiligingsdirecteur

0

UITWELLINGERGA – Met ingang van 1 januari 2011 is Janneke Schaaf Algemeen Directeur van Schaaf Beveiliging BV. Jan Willem van Beem is Commercieel Directeur en Marc Schaaf gaat zich in den lande, als voorzitter van de Nederlandse Security Alliantie, bezighouden met de landelijke aanbestedingen.

Hiermee is Janneke Schaaf, voor zover we weten, de eerste vrouwelijke Algemeen Directeur van een beveiligingsorganisatie. Janneke Schaaf heeft vorig jaar de organisatie gereorganiseerd omdat deze achterbleef bij de omzetstijging. Ondanks de reorganisatie heeft Schaaf nog een extra omzetstijging gerealiseerd van 12 procent terwijl de landelijke trend tien procent krimp is.

Ook heeft Schaaf haar personeelsbestand weer mogen uitbreiden met 4 voormalig TNT- ers, wat het totaal aantal ex tnt’ers op twaalf brengt. Schaaf Beveiliging is marktleider in Friesland op gebied van mobiele surveillance en alarmopvolging. Ze rijden iedere nacht met 12 surveillance-wagens door Friesland om te reageren op de alarmen van hun ruim 2000 klanten. (bron website schaaf)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend