Kampeerboeren optimistisch over seizoen 2011

0

FRYSLAN – Stichting Vrije Recreatie bespeurt bij de 2000 aangesloten kleinschalige campings veel optimisme voor het nieuwe vakantieseizoen. De vele inschrijvingen van kampeerboeren voor deelname aan de komende SVR-Vakantiebeurzen zijn daar al een voorbode van. Ook recreanten lopen warm voor deze voordelige manier van vakantie vieren.

Reeds vele jaren organiseert de SVR haar eigen Vakantiebeurzen enboeken daar met het motto "Zoek je eigen kampeerboer en -boerin uit", succes mee. Duizenden belangstellenden komen daar hun licht opsteken over de mogelijkheden van het kamperen op SVR-campings, zowel bij boeren als particulieren. Steeds meer kampeerders brengen hun vakantie graag door op een SVR-camping, want men weet dat daar "rust, ruimte en betaalbaarheid" hoog in het vaandel staat.

Met circa vierhonderd stands van SVR-boeren uit binnen- en buitenland verwacht de organisatie dat haar beurzen ook dit jaar weer een groot succes zullen worden. De beurzen worden gehouden op meerdere plaatsen in Nederland gehouden waaronder op 26 februari (WTC-Expo, Leeuwarden). Voor SVR-donateurs is de toegang gratis, niet-donateurs betalen vijf euro en parkeren is voor iedere bezoeker gratis.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend