FAC feestavond in Sneek,verbrand rubber,feest en bier

0

SNEEK – De FAC/ASE  feestavond vindt op 22 januari in het ruitersport centrum van Sneek aan de Pim Mulierstraat 7 te Sneek. ‘s Middags autocrossshow en onderdelenmarkt; daarna BBQ met drinken; ‘s Avonds prijsuitreikingen van alle kampioenen en groot feest.

De organisatie van het winterfeest voor de stockcars, bangers, bangerstox en Standaard 1600 is weer volop bezig met de voorbereidingen voor de racebeurs met feestavond. De manege van Sneek word weer omgebouwd tot een beurs en feestcomplex voor de echte cross-fan.

Zaterdag 22 januari 2011 gaan om 12 uur de deuren open om iedereen kennis te laten nemen van de kampioenen van 2010 die hun racemonsters showen en waar onder het genot van een hapje en een drankje en live artiesten de sfeer van de wedstrijden is op te snuiven.Noteer dus alvast in je agenda. Nieuwjaarsparty 2011, 22 januari, aanvang 12 uur. Locatie: Ruitersportcentrum Sneek, Pim Mulierstraat 7, Sneek.

Naast een grote hal waar de race auto's staan is er ook een hal waar onderdelen en autos te koop aangeboden worden. Tevens is er nog een action arena waar ieder uur een crash-derby demo word gegeven. Natuurlijk gaan rond 18.00 uur de BBQ's weer aan zodat iedereen gegeten heeft bij de huldiging van de baankampioenen. Rond 21.00 uur kan de feestavond beginnen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend