Donateursavond Gospelkoor Signalen

0

SNEEK – Gospelkoor Signalen houdt woensdag 26 januari de jaarlijkse donateursavond. Deze avond is bedoeld voor de donateurs die Gospelkoor Signalen een warm hart toedragen, maar ook voor u als aspirant donateur.

Deze avond biedt een blik achter de schermen van Gospelkoor Signalen, hoe gaat een oefenavond in zijn werk, wat komt er kijken bij het instuderen van een nieuw muziekstuk, maar ook bent u van harte welkom om plaats te nemen tussen de leden van het koor om te voelen hoe het is om onderdeel van een koor te zijn. Niet alleen (aspirant)donateurs zijn van harte welkom, ook mensen die nog twijfelen over een lidmaatschap zijn welkom.

Voor vragen en informatie kijk op www.gospelkoorsignalen.nl of contact opnemen met de manager Fred Groenia, 06-28209387. Voor vragen over donateurschap contact opnemen met: Tineke Wuring 0515-421581. Aanvang 20.00 uur in de Zuiderkerk, Rienck Bockemakade 7 te Sneek. (foto website)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend