Cambuur pakt Sneek WZ in met 3-8

0

SNEEK – Cambuur en Sneek Wit Zwart speelden maandagavond een oefenwedstrijd tegen elkaar, die met overtuigende cijfers werd gewonnen door Cambuur. Eens te meer werd in deze wedstrijd aangetoond dat de Sneker verdediging grote gelijkenis met een vergiet of een gatenkaas vertoont. Wist plaatsgenoot en zaterdagshoofdklasser ONS de schade onlangs te beperken tot 0-4, Sneek kreeg er maandag acht om de oren.

Daar staat tegenover dat Sneek Wit Zwart er ook drie maakte; Sido Grin, Elwin Kloosterman en Erwin Swart redden de eer voor de thuisploerg. Een wapenfeit waar Cambuur coach Alfons Arts dan ook fors ontevreden over was. "Dat mag nooit gebeuren tegen een club als Sneek WZ", aldus Arts.

Doelpuntenmakers voor Cambuur waren: Nassir Maachi en Mark de Vries (voor de rust) en Reza (drie keer, foto), Sandor van der Heide, Danny Guijt en Maachi na de rust.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend