Seminar over de link tussen Jozef, Jezus en Israel

0

BOLSWARD – Op Woensdag 26 januari is de eerste van drie avonden waarin ds. Henk Poot komt spreken over de link tussen “Jozef, Jezus en Israel”. Jozef werd door zijn broers als slaaf verkocht en kwam uiteindelijk aan het hof van farao, waar hij onderkoning werd en de mensen redde van een hongersnood. Uiteindelijk kwam hij weer oog in oog te staan met zijn broers.

Deze geschiedenis is een voorbeeld van de rijkdom en de diepte van Gods woord, met een enorme actualiteit voor vandaag. Als we Israëls plaats vanuit Gods woord begrijpen, dan brengt ons dat ook dichter bij de Here Jezus, de Koning der Joden," aldus ds. Poot. Ds. Henk Poot was voorheen hervormd predikant in Oldemarkt en werkt momenteel full time voor de stichting “Christenen voor Israël”. Voor hem is de verzoening tussen Kerk en Israël één van de belangrijkste opdrachten voor christenen van deze tijd.

De drie avonden zijn in gebouw Het Keerpunt, Burg. Praamsmalaan 35 te Bolsward en beginnen om 20.00 uur. De eerste avond is woensdag 26 januari en de andere twee avonden zijn op dinsdag 8 en dinsdag 22 februari. Iedereen is van harte welkom en de toegang is vrij. Voor meer informatie: 0515-574131


Seminar over de link tussen Jozef, Jezus en Israel; Spreker ds. Henk Poot
1e avond woensdag 26 januari, 20.00 uur
2e avond dinsdag 8 februari, 20.00 uur
3e avond dinsdag 22 februari, 20.00 uur
Gebouw Het Keerpunt, Burg. Praamsmalaan 35 Bolsward

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend