Nu met de OV-chipkaart direct in een buurtauto

0

BOLSWARD – Dankzij de OV-chipkaart kunnen mensen die lid worden van Wheels4all nu meteen op weg met een deelauto in hun buurt. Ze hoeven niet eerst formulieren op te sturen of dagen te wachten tot de postbode hun pasje bezorgt.

Wheels4all is de enige aanbieder van deelauto’s waarmee je binnen een uur kunt wegrijden. Je wordt lid via de website, reserveert een auto, opent die met je OV-chipkaart en kunt meteen op weg. Zo werkt dat sinds deze week en daarmee is de toegankelijkheid van de buurtauto sterk verbeterd.

Ook in Bolsward nu zo op weg!

Wheels4all coördinator Evert Salverda uit Bolsward weet uit ervaring dat mensen geen zin hebben aan vertraging. Lid worden ? OK, maar dan ook drie minuten later rijden. “Ik ben blij dat je alles nu in een paar minuten kunt regelen. Als mensen het mij vragen, kan ik ze meteen op weg helpen”. In Bolsward staan buurtauto’s van Wheels4all in de wijken Eekwerd-1 en de Fûgelkrite-4. Coördinator Salverda geeft aan dat hij binnenkort graag een 3e buurtauto wil stationeren in of rond het centrum van Bolsward. Als zich nog enkele mensen aanmelden staat ook daar snel een buurtauto.

Evert Salverda: “Mensen moeten het me laten weten als ze ook een buurtauto voor hun deur willen. Ik kan me nog herinneren dat de mensen van Wheels4all een splinternieuwe wagen voor mijn deur kwamen zetten. Dat is toch fantastisch?” Nieuw in Bolsward is dat er sinds kort een navigatiesysteem voor de buurtauto’s beschikbaar is. Bezoek voor informatie ook onze lokale pagina www.wheels4all.nl/bolsward. Salverda is verder druk met de introductie van de buurtauto in Sneek, waarvoor inmiddels een tiental mensen belangstelling heeft getoond. Binnenkort zal in die stad een informatieavond plaatsvinden.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend