Eerste ronde voor Nol Gorter

0

SNEEK / BOCHUM – Wij  hebben beloofd u op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van Nol Gorter. Hij is afgelopen week naar Bochum vertrokken voor zijn eerste behandeling. Deze heeft hij goed doorstaan en op dit moment is hij aan het herstellen in het hotel onder toezicht van een arts en verpleegkundige.

De arts is de 8 uur durende behandeling begonnen met het omhoog brengen van de lichaamstemperatuur van 37.5 graad naar het maximum van 42.5 graad. ( Is even 42.6 geweest). Op de hoogst mogelijke temperatuur 42.4 is chemo toegediend gedurende circa 90 minuten, hierna werd de temperatuur weer naar beneden gebracht tot normaal niveau. Dit alles is volgens de artsen zeer goed geslaagd. Hij is heel goed te spreken over Nol zijn wilskracht en doorzettingsvermogen. Daarnaast was Nol in “ gute Verfassung” en de huid heeft zich prima gehouden.

Als alles goed blijft gaan komt Nol woensdag weer terug naar Sneek en is ongeacht de uitslag de eerste ronde voor hem.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend