Open dag Sportclub F en F The Inner Way

0

SNEEK – Wie het nieuwe jaar zijn of haar sportieve ambities vorm wil geven wordt door Sportclub F en F The Inner Way uit Sneek op zaterdag 5 februari van 10.00-16.00 uur van harte uitgenodigd op haar open dag.

Op zaterdag 5 februari opent de Sportclub aan de Lange Veemarktstraat 3 haar deuren en kunnen alle geïnteresseerden een kijkje komen nemen en aan verschillende gratis open lessen meedoen. Tijdens de open dag zijn er open lessen Tai Chi, (Jeugd) Kyokushin Karate, Kickboksen, Body Fit en Fit ‘n Fun en is er ’s ochtends een workshop Tai Chi. Verder kunt u een rondleiding door het gebouw krijgen. De bezoekers aan de open dag krijgen uitleg over de verschillende lidmaatschappen en zijn er interessante aanbiedingen. Potentiële leden die zich op de open dag aanmelden voor een lidmaatschap ontvangen namelijk in ieder geval twee gratis lessen.

De open dag is een ideale manier om kennis te maken Sportclub F en F The Inner Way en om te ervaren of bewegen bij deze club iets voor u is. Kijk op www.sportclubfenf.nl voor het actuele dagprogramma van de open dag. Belangstellenden die niet in staat zijn op de open dag langs te komen zijn van harte welkom op donderdag van 17.00-19.30 uur in de gymzaal van OBS De Fugelflecht in Franeker voor een gratis kennismakingsles Kyokushin Karate (voor iedereen vanaf 6 jaar). Via tel. 0515-432030 is daarover meer informatie verkrijgbaar.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend