Finale Clash of the Cover Bands in Kafe Bergsma Easterein

0

EASTEREIN – Op vrijdag 7 januari vindt de finale van N-Nederland plaats in de grootste bandcompetitie van Nederland ‘The Clash of the Cover Bands 2010/2011’ in Kafé Bergsma in Easterein. De zes beste en meest populairste bands van deze 7e editie gaan de muzikale strijd met elkaar aan om Noord-Nederland te mogen vertegenwoordigen in de Landelijke Halve Finales.

De vakjurywinnaar en de publiekswinnaar plaatsen zich voor de Landelijke Halve Finales die op zondag 27 februari en zondag 6 maart 2011 worden gehouden in Poppodium 013 in Tilburg. Daar strijden alle regionale winnaars om een plaats in de Landelijke Finale waar de hoofdprijzen worden verdeeld. Met in de prijzenpot o.a. een CD-contract met videoclip, distributie en plugging in de gehele Benelux en een tour van 20 optredens gaat het nu echt spannend worden.

Tijdens de Regio-Finale worden de zes bands voor hun geweldige prestaties al beloond met een single met videoclip. Van het beste nummer dat zij in deze Regio-Finale spelen wordt een single met videoclip geproduceerd en deze komt vanaf 1 februari a.s. in ‘The Clash Hitlijst’ te staan op www.theclashofthecoverbands.com. Op deze single kan men dagelijks gratis stemmen. De Top-10 van deze interactieve hitlijst wordt wekelijks geplugd bij alle radio- en tv-stations. In de aanloop naar de Landelijke Halve Finales zal dit zowel regionaal als landelijk veel exposure met zich mee brengen. De uiteindelijke No.1 ontvangt ‘The Clash Hitlijst Award 2010-2011’ tijdens de Landelijke Finale op zaterdag 9 april 2011 in 013 Tilburg. Bij deze Award hoort ook een super-optreden tijdens het jaarlijkse gerenommeerde ‘Leidseplein LIVE’ eind mei 2011 in Amsterdam.

Naast de strijd om als band een plek in de Landelijke Halve Finales te veroveren, gaat ook de strijd om de Individuele Awards van start. De individuele bandleden maken namelijk ook kans op een Award voor Beste Vocalist, Gitarist, Bassist, Toetsenist of Drummer van 2010/2011. Ook de bandleden van de bands die afvallen tijdens één van de Regio-Finales of Landelijke Halve Finales maken, tot de Landelijke Finale in 013 in Tilburg, deel uit van deze race. De Individuele Awards worden tijdens deze Landelijke Finale in Tilburg uitgereikt.

Het programma op vrijdag 7 januari a.s. is in willekeurige volgorde:

  • – Spijcker: Rock coverband uit Dronrijp
  • – Vintage: Classic Rock coverband uit Marrum
  • – Stennis: Pop, Rock coverband uit Drachten
  • – Sâus: Rock coverband uit Deventer
  • – SOLID: Rock, Pop coverband Groningen
  • – Goodness! Gracious!: Rock 'n Roll coverband uit Groningen

Zaal open: 19.30 uur

Entrée: € 12,50 aan de kassa en € 10,- via de voorverkoop op onze website www.theclashofthecoverbands.com, waar ook meer informatie over de deelnemende bands en het evenement te vinden is.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend