Knallend en Flitsend het oude uit, het nieuwe in

0

SNEEK – Sinds gisteren is de verkoop van vuurwerk los. Sneek lijkt de landelijke trend te volgen in de vuurwerkverkoop: er wordt erg veel via internet besteld, maar daarnaast is het ook bij fysieke bestelpunten zoals de Welkoop in Sneek, JP Vuurwerk (daarnaast) en de Toverbal een drukte van jewelste. De omzet overtreft tot nu toe die van vorig jaar met  ca 10% en er wordt erg veel siervuurwerk verkocht (naast traditioneel het betere knalwerk )

Oliebollen, champagne veel knallen en vooral harde knallen en veel siervuurwerk . Dat is wat ons op de overgang van het oude naar het nieuwer jaar te wachten staat. De kwade geesten zijn verjaagd, goede voornemens doen we niet meer aan volgens een onderzoek van de Staatsloterij. Behalve dan dat we die extra ´lovehandles´ die met de Kerst en Oud en Nieuw zijn ontstaan toch wel even weg willen werken, we toch maar weer de sportschool induiken voor een beetje conditie en we de zoveelste poging doen om die ´smerige gewoonte´ van het roken op te geven. (foto Henk van der Veer)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend