Banjeren en speuren in het Ketliker Skar

0

KATLIJK – Wil jij graag eens lekker door de natuur banjeren? Kom dan op woensdag 12 januari om 14.00 uur naar het informatiecentrum It Beekpronkje in Katlijk. It Fryske Gea biedt kinderen dan de mogelijkheid om deel te nemen aan een jeugdmiddag speuren naar sporen.

Onder begeleiding van een gids gaan ze op zoek naar prenten, keutels, haren en andere sporen. Opgave voor de jeugdmiddag kan tot een dag voor aanvang tot 12.30 uur via het kantoor van It Fryske Gea, tel. (0512) 381448. Deelname is voor kinderen van leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas, kinderen van niet-leden betalen € 2,50 per persoon.

De natuur heeft altijd weer verassingen in petto. Overal zijn verschillende planten en dieren te zien. Wanneer je goed kijkt zijn er misschien zijn wel dierensporen te vinden in de vorm van keutels, pootafdrukken of braakballen. En als er sneeuw ligt…kunnen we heel erg goed pootafdrukken vinden. Samen met een ervaren natuurgids is er van alles in de natuur te ontdekken. Wie weet kom je nog voor verrassingen te staan.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend